Verkoper

Ik ben trots op het resultaat. De foto’s, teksten en vormgeving laten zien en stralen uit wie we zijn en wat we doen. We doen het namelijk altijd net even anders. Ook op deze website.

Dat we geen webshop hebben is een bewuste keuze. We zien graag dat mensen naar één van onze winkels komen. Daar onderscheiden we ons. In onze missie staat heel mooi omschreven wat ons doel is: ‘De man met excellente service helpen om de kledingstijl te vinden die zijn persoonlijkheid sterker maakt.’

Eén van de dingen die we op de nieuwe website verder willen uitbouwen is de omgeving ‘Vriend van Heeren van Nuland’. We willen vragen om je e-mailadres achter te laten. Nee, we gaan je niet plat spammen, maar we houden je wel af en toe op de hoogte van trends, weetjes en tips. Ook laten we je profiteren van speciale acties en kortingen. Als vriend heb je dan een streepje voor. Mensen staan voor ons centraal en onze vrienden al helemaal.

Verkoper

Ik ben trots op het resultaat. De foto’s, teksten en vormgeving laten zien en stralen uit wie we zijn en wat we doen. We doen het namelijk altijd net even anders. Ook op deze website.

Dat we geen webshop hebben is een bewuste keuze. We zien graag dat mensen naar één van onze winkels komen. Daar onderscheiden we ons. In onze missie staat heel mooi omschreven wat ons doel is: ‘De man met excellente service helpen om de kledingstijl te vinden die zijn persoonlijkheid sterker maakt.’

Eén van de dingen die we op de nieuwe website verder willen uitbouwen is de omgeving ‘Vriend van Heeren van Nuland’. We willen vragen om je e-mailadres achter te laten. Nee, we gaan je niet plat spammen, maar we houden je wel af en toe op de hoogte van trends, weetjes en tips. Ook laten we je profiteren van speciale acties en kortingen. Als vriend heb je dan een streepje voor. Mensen staan voor ons centraal en onze vrienden al helemaal.

  • Koffiepraat - Vrienden

    Vrienden